Direktion

Nøglemedarbejdere i

Klink & Jensen

Jakob Klink

Ansvarlig for skadesforsikringer
jkli@klinkogjensen.dk
+45 30 30 37 55

Jakob Klink er en af vores to grundlæggere og begyndte i forsikringsbranchen i 2006. Han er oprindeligt økonomi-uddannet, og du finder ham til daglig på vores hovedkontor i Herning.

Johnny Gustafson

Ansvarlig for landbrug
jogu@klinkogjensen.dk
+45 92 72 45 52

Johnny Gustafson begyndte i forsikringsbranchen tilbage i 2004, og lige siden har han arbejdet med landbrugs forsikringer. Du finder ham i Herning, hvor han har sin daglige gang.

Lasse Pedersen

Lasse Pedersen har siden 1988 arbejdet med både livs- og pensionsforsikring, og han har i løbet af sin karriere hentet stor erfaring hos tre forskellige forsikringsselskaber.

Lars Eskildsen

Ansvarlig for kreditforsikring
laes@klinkogjensen.dk
+45 40 40 66 40
Lars Eskildsen har i løbet af sit professionelle liv levet af at rådgive mellemstore og store virksomheder, og han har senest været en del af kreditforsikringsseskabet Coface.

Nicolaj Sejer Pedersen

Nicolaj Sejer Pedersen har sin baggrund i advokatverdenen, hvor han blandt andet har været ni år hos anerkendte DAHL i Herning. Derudover har han arbejdet som selvstændig advokat og bygherrerådgivning, og nu er han ansvarlig for skader hos os, ligesom han er virksomhedens klageansvarlige.
juridisk

Klageansvarlig

I henhold til Finanstilsynets bekendtgørelse nr. 1264 af 08.12.2006 skal en forsikringsmæglervirksomhed udpege en klageansvarlig person. Klageansvarlig hos Klink & Jensen er jurist Nicolaj Sejer Pedersen.

Tlf. 60 19 17 37
Mail: nipe@klinkogjensen.dk