Vores historie

Hvem er Klink

& Jensen?

Vi er forsikringsmæglere, som arbejder hurtigt og seriøst, og vi involverer os i vores kunders udfordringer, som vi tager alvorligt. Denne tanke kan vores kunder mærke hele vejen fra vores kundesupport til både mæglere og ledelse.

høj faglighed og billige forsikringer

Hvem er vi?

Når vi skal hjælpe dig med at finde den bedste forsikring for dig, så gør vi det for din skyld. Det er vigtigt for os, at vi kan levere en skræddersyet løsning for dig, som passer perfekt til dine behov. Hos os bliver ingen ansatte betalt efter en bonusordning, og derfor kan du være sikker på, at der ikke bliver lagt unødvendige dele i aftalen for dig.

Derfor er vi et nyskabende og nytænkende forsikringsmæglerhus, som tager vores opgaver seriøst. Når vi samtidig kan sikre vores kunder den bedste pris, så sker det gennem gode rammeaftaler og samarbejdsaftaler med alle de største forsikringsselskaber.

Som godkendte forsikringsmæglere er det også muligt for os at rådgive og formidle forsikringer og pensioner. På den måde sparer forsikringsselskaberne penge til assurandører og rådgivere, og det kommer dig og din virksomhed til gode, da det ligeledes betyder, at jeres omkostninger falder, når man laver en aftale med os.

Endvidere er vi en gruppe af erfarne folk, som har stort kendskab til netop det område, som man har ansvaret for. Derfor kan vi med stor professionalisme og viden om vores felt give jeres virksomhed den bedste service.

Læs mere om hvad en forsikringsmægler er

Vi arbejder med specialister på hver
deres område. Det giver den optimale
oplevelse for vores kunder.

Vi arbejder hurtigt og seriøst og kan
dokumentere flotte resultater og glade kunder

Med seriøst og gennemarbejdet
materiale sikrer vi dig markedets
bedste præmier